Livet som LeaP

Lidt om hvad mine små lerfigurer kan og hvorfor og hvordan de blir til...

Lea Peters er kunstner fra Dronningmølle i Nordsjælland. Hun har malet hele sit liv og lavet skulpturer ud af alt hvad hun kunne finde i sit nærmiljø.
Siden 6-8-årsalderen, har det været fugle og blomster samt finurlige væsener, der har fulgt hende i hendes malerier. Hun har de sidste 30 år udstillet og begyndte sin karriere med at male landskaber og portrætter sammen med et par andre kunstnere fra Nordjylland og har lært håndværket fra bunden.
“Jeg er nået et tidspunkt i mit liv, hvor jeg ikke længere finder den samme glæde og motivation i at male det åbenlyse. Jeg er historiefortæller og ønsker at vise et øjebliksbillede med mine værker. I mine malerier, er der altid blyantstreger, der viser at der er en tid før, der er ved at fade ud samt nye historier der er ved at tage form”.
Det er helt bevidst at Lea’s malerier er meget farverige og det figurative er erstattet med abstraktioner. Hun ønsker det skal give plads til beskuerens egen fantasi ud fra personlig historik. Samtidig mener hun, at vi har fået farverne for at bruge dem. “Den lilla blomst spørger jo ikke den orange blomst og grønne hæk; om den må stå ved siden af dem”, som Lea siger. Farverne og fuglene samt de vilde blomster er for mig et budskab om frihed, rummelighed og ikke mindst noget vi alle kan genkende ung som gammel.

Har lige haft en travl periode med udstillinger og arbejde og så kan der være brug for eftertanke. Det gøres bedst for mig på min dejlige strand i Dronningmølle😊

Nyeste kommentarer

07.10 | 10:47

Hej
Hvad koster figuren:The World in my hand, standing on the edge. What to do?

...
21.12 | 10:18

Tusinde tak❤️❤️❤️

...
21.12 | 09:34

Hej Lea
Dejlig side - og fortsat god kreativ energi

...
31.07 | 15:12

Hej skønne Lea
Sikken en lækker hjemmeside:)

...